A fost desemnat câştigătorul concursului „Salvaţi-l pe Martinică!”

A fost desemnat câştigătorul concursului „Salvaţi-l pe Martinică!”

Pavel Costea din Braşov a fost desemnat –prin tragere la sorţi- câştigător al concursului organizat în cadrul campaniei de strângere de fonduri, iniţiată de Asociaţia Milioane de Prieteni (AMP), pentru finanţarea acţiunilor de salvare a urşilor captivi din România. El va intra, azi, în posesia premiului.

Vă reamintim că în incinta magazinului real,- Hypermarket Braşov a fost amplasată o urnă de donaţii, care este de fapt un stup adevarat. Cocoţat pe stup stă Martinică, un urs de pluş de dimensiuni mari. Prins la furat de miere, Martinică a fost legat în lanţuri. Pavel Costea a fost printre cei care au donat cea mai mare sumă de bani, astfel că a primit şansa să-l scoată pe Martinică din lanţuri. El va pleca, azi, acasă împreună cu Martinică şi cu două bilete de acces în Sanctuarul de urşi „Libearty” Zărneşti. Alături de el, alţi trei braşoveni vor primi bilete pentru a vizita rezervaţia de urşi de la Zărneşti. „Ne bucurăm că, încă de la prima ediţie a acestui concurs, salvarea urşilor a atras interesul braşovenilor. Nu au fost donate sume mari, însă mai important este că majoritatea braşovenilor nu au fost interesaţi de premii, cât de scopul campaniei: eliberarea urşilor captivi din România”, a declarat Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei „Milioane de prieteni” din Braşov.

Alte articole:   Cutremur în zona seismică Vrancea, în noaptea de duminică spre luni

De altfel, toţi cei patru concurenţi au donat aceeaşi sumă de bani, iar pentru a-i departaja AMP a tras la sorţi şi a redistribuit premiile puse în joc.

Câştigătorii lunii septembrie:

Locul I Costea Pavel, din Braşov

Locul II – Alex Costin, Anca Renţea Diaconu, Ioan Mihnea Olteanu.

 

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate