Ziua Universității Transilvania Brașov, sărbătorită printr-o serie de evenimente

Ziua Universității Transilvania Brașov, sărbătorită printr-o serie de evenimente

Anul acesta se împlinesc 12 ani de când comunitatea academică braşoveană sărbătorește Ziua Universității Transilvania, prilej cu care se vor organiza o serie de manifestări, până pe data de 11 martie.

La 1 martie, pentru al 12-lea an consecutiv, comunitatea academică brașoveană sărbătorește Ziua Universității Transilvania.

Cu ocazia Zilei Universității Transilvania din Brașov, membrii comunității academice dar și brașovenii care doresc să ia parte la evenimentele desfășurate în facultăți și în celelalte spații ale universității sunt invitați să participe la numeroase activități, concursuri, workshop-uri, concerte și spectacole.

Activitățile se desfășoară până pe 11 martie 2024.

Cele mai multe dintre evenimente vor avea loc în data de 1 martie, atât la nivelul celor 18 facultăți din cadrul Universităţii Transilvania, cât și la nivelul universității.

Alte articole:   Festivalul de animație japoneză Izanagi, pentru prima dată în Brașov, în acest weekend

Ziua de 1 martie se va încheia cu tradiționalul concert susținut cu ocazia Zilei Universității. Centrul Muzical al Universității Transilvania din Brașov are bucuria de a fi alături de dumneavoastră și în acest an, cu prilejul sărbătoririi Zilei Universității, în continuarea unei semnificative și valoroase tradiții a comunității academice brașovene.

Concertul cameral va fi susținut de violoncelistul Octavian Lup și pianista Raluca Rad și va avea loc la Aula Universității, de la ora 18:00.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Programul complet al manifestărilor poate fi consultat AICI.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Poșta Română a redeschis Ghișeul urban din cartierul Stupini

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate