„Zilele porților deschise” la Palatul Frederich Czell, sediul BNR Brașov 

„Zilele porților deschise” la Palatul Frederich Czell, sediul BNR Brașov 

Pentru prima dată de când a fost inaugurată în centrul orașului, agenția Brașov a Băncii Naționale a României va primi vizitatori cu ocazia „Zilele porților deschise”.   

Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înfiinţare, Banca Naţională a României (BNR) organizează „Zilele porților deschise la BNR”. 

Cu acest prilej, Agenția Brașov își va deschide porțile pentru prima dată publicului larg, luni și marți, 18 – 19 aprilie, în intervalul 11:00 – 18:00. 

Cei interesați vor avea acces în sediul Agenției Brașov, Palatul Frederich Czell, situat în Centrul Vechi din Brașov, cu intrare din Piața Sfatului, nr. 26. 

Vizitatorii vor avea ocazia să viziteze o parte a palatului, să admire elementele de arhitectură și decorațiunile interioare, o expoziție de monede și bancnote numismatice și bancnota de 20 lei, lansată la 1 decembrie 2021. 

Alte articole:   Vinerea Mare. Răstignirea, moartea și îngroparea Mântuitorului Iisus Hristos 

Vizitatorii vor avea acces la informații referitoare la istoria, arhitectura și identitatea Băncii Naționale a României și a Agenției Brașov și vor primi diverse materiale promoționale. 

Astfel, în zilele de 18 – 19 aprilie a.c., publicul larg poate vizita și Palatul Vechi al Băncii Naționale, situat în Centrul Vechi din București,  expoziția permanentă a Muzeului BNR, inclusiv un lingou de aur din rezerva băncii centrale, precum și sucursalele regionale Cluj, Constanța, Dolj, Timiș și Iași și agențiile BNR din Argeș, Bihor, Buzău, Gorj, Maramureș, Sibiu și Suceava. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   VIDEO Momentul în care un stâlp este înghițit de craterul de la Slănic Prahova

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate