Zece puncte de frontieră deschise la granița cu Ungaria

Zece puncte de frontieră deschise la granița cu Ungaria

Alte puncte de frontieră, la granița cu Ungaria, au fost deschise pentru diminuarea aglomerației. Astfel, graniţa româno-ungară poate fi tranzitată prin zece puncte de frontieră, de joi dimineața, anunță Poliţia de Frontieră.

În prezent, la graniţa româno-ungară sunt deschise 10 puncte de trecere a frontierei, pentru traficul de turisme şi persoane, pentru efectuarea formalităţilor specifice pe sensul de intrare/ieşire în/din ţară şi cu respectarea măsurilor dispuse pe linie de sănătate publică din cele două state.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, sunt deschise următoarele puncte:

  • P.T.F. Petea – judeţul Satu Mare
  • P.T.F. Urziceni – judeţul Satu Mare
  • P.T.F. Valea lui Mihai – judeţul Bihor
  • P.T.F. Borş – judeţul Bihor
  • P.T.F. Salonta – judeţul Bihor
  • P.T.F. Vărșand – judeţul Arad
  • P.T.F. Turnu – judeţul Arad
  • P.T.F. Nădlac I – judeţul Arad
  • P.T.F. Nădlac II – judeţul Arad
  • P.T.F. Cenad – judeţul Timiş
Alte articole:   Ziua Copilului, sărbătorită la Ghimbav şi la Herghelia Sâmbăta de Jos

Tot pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră şi pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, începând cu aceeași dată și aceeași oră, sunt operaționale pe teritoriul Ungariei, în regim permanent, două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze / autocare, cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş.

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24/24 de ore), cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei, respectiv controlul specific la intrarea în țară, completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă, după caz, carantină instituţionalizată.

Alte articole:   Cum analizează pariorii profesioniști meciurile de fotbal în 2024?

Unde se pot verifica timpii de așteptare

Pentru informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional dar şi pentru evitarea timpilor mari de așteptare de la granița dintre România și Ungaria, facem apel către cetățeni să consulte comunicatele oficiale și aplicaţia Trafic on-line la adresa: http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Aproximativ 18.800 persoane cu 10.800 mijloace de transport, au intrat în România în ultimele 24 de ore.

https://newsbv.ro/2020/05/20/inca-cinci-puncte-de-frontiera-deschise-dupa-aglomeratia-de-la-vama-nadlac/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate