Zdob și Zdub și Sarmalele Reci cântă la Sfântu Gheorghe, de Ziua României

Zdob și Zdub și Sarmalele Reci cântă la Sfântu Gheorghe, de Ziua României

Renumita trupă Zdob și Zdub, din Republica Moldova, promite o atmosferă de neuitat pe scena de la Arena Sepsi. Artiștii vor interpreta melodii celebre precum „Trenulețul”, „Moldovenii s-au născut” sau „Boonika bate toba”, anunță Covasna Media. Concertul lor este precedat de cel al formației Sarmalele Reci. Biletul costă numai 20 de lei și poate fi deja achiziționat de pe platforma iabilet.ro. 

Zdob și Zdub și Sarmalele Reci vor concerta în 2 decembrie la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Evenimentul este parte din seria de manifestări artistice și culturale desfășurate sub egida Prefecturii Covasna, „Împreună pentru România”, și își propune să reunească întreaga comunitate pentru a sărbători împreună. Publicului i se oferă prilejul de a se bucura la el acasă de celebrul și autenticul „hardcore moldovenesc”, cel care a transformat Zdob și Zdub într-unul dintre cele mai apreciate grupuri din industria muzicală din România! 

Concertul este organizat de Asociația Pentru Comunitate, iar Observatorul de Covasna/Covasnamedia.ro este principalul partener media. Cei ce doresc să participe vor avea în vedere faptul că accesul se va face începând cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar biletele pot fi achiziționate exclusiv pe platforma iabilet.ro 

Amănunte, AICI

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate