Zdob și Zdub, Ovidiu Lipan Țăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, la Făgăraș Fest

Zdob și Zdub, Ovidiu Lipan Țăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, la Făgăraș Fest

Zdob și Zdub, Ovidiu Lipan Țăndărică şi Fanfara 10 Prăjini vor cânta  la Făgăraș Fest, la poalele Munților Făgăraș.

Făgăraș Fest, Festivalul Munților Făgăraș, vă dă întâlnire între 7 și 9 iulie, la Porumbacu de Jos, județul Sibiu, un alt punct deosebit la poalele Munților Făgăraș.

Făgăraş Fest, festivalul itinerant al Munţilor Făgăraş, invită iubitorii de natură, muzică, film pentru o experienţă diferită de festival.

Zdob şi Zdub, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Fanfara 10 Prăjini, Nico de Transilvania sunt cei care vor cânta la cea de-a IV-a ediţie a festivalului.

„Serile vei cânta și vei dansa desculț în iarbă, cu munții în zare, pe muzica celor de la Zdob și Zdub, Ovidiu Lipan Țăndărică, Fanfara 10 Prăjini și Nico de Transilvania – totul într-o atmosferă vibrantă!

Te așteptăm să extragi din cutia cu experiențe drumeții pe cărări de munte, tururile pe urmele păsărilor și a animalelor sălbatice, atelierele pentru copii, gustul bun al produselor locale.

Prezența ta la festival este o contribuție la bunăstarea localnicilor și la protejarea naturii. Petrecerea timpului și a vacanțelor în zona Munților Făgăraș reprezintă mici „investiții” în economia locală, ce vor începe să funcționeze și vor duce la dezvoltarea ecoturismului”, transmit organizatorii.

Făgăraş Fest se deschide pe 7 iulie cu startul competiţiei de aventură, Făgăraş Adventure, şi continuă în prima zi cu proiecţia de film în natură şi un mix de muzică bună.

Alte articole:   Bacalaureat 2025: Simulare tehnică pentru probele orale, astăzi, în liceele din toată țara

În cele trei zile de festival sunt organizate tururi pe urmele păsărilor şi ale animalelor sălbatice, activităţi pentru copii, tururi în cultura şi identitatea zonei, potrivit News.ro.

Accesul este liber.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului „Crearea unei zone de natură sălbatică în sudul munţilor Carpaţi, România”, LIFE18 NAT/RO/00108.

Principalul scop al proiectului este reconstrucţia habitatelor degradate şi aplicarea unor măsuri de conservare, care să permită refacerea proceselor naturale şi crearea de beneficii comunităţilor locale din zona Munţilor Făgăraş.

Proiectul este implementat de Fundaţia Conservation Carpathia cu partenerii între anii 2019-2024, cu sprijin financiar din partea Fundaţiei Arcadia prin Endangered Landscapes Programme şi din partea Comisiei Europene prin programul LIFE.

Alte articole:   Top 5 cel mai bine plătite meserii din România. Salarii medii de peste 10.000 de lei și multe zile de concediu

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov