Workshop gratuit, în luna iunie, organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov

Workshop gratuit, în luna iunie, organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov

Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network și Institutul Kaizen România vă invită să participați, gratuit,  la workshop-ul  “Managementul Performanței în Perioada de Criză”!

,,În contextul actual, pentru a recâștiga ordinea atât de necesară continuării progresului, este esențial să cooperăm pentru a depăși cu bine dificultățile acestei perioade.

Institutul Kaizen România – parte din grupul Kaizen Institute Global, Lider mondial în Managementul Îmbunătățirii Continue – susține angajații și organizațiile în dezvoltarea continuă a performanței, în armonie cu propriul potențial și cu provocările mediului social și economic.

În acest sens, webinarul pe care vi-l propunem va avea loc în data de 03 Iunie 2020, interval orar 11:00 – 12:30, pe platforma Microsoft Teams.

Alte articole:   Raiffeisen Bank a avut un profit de 390 milioane de lei în primul trimestru din 2024

În urma participării Dumneavoastră la acest webinar, veți cunoaște:

• Cum ne putem proteja sănătatea, individual și în echipă, în perioada următoare (bune practici și exemple de măsuri de protecție);

• Cum aplicăm instrumentele de îmbunătățire a performanței în companie;

• Cum putem reduce riscurile și obține beneficii măsurabile, prin dezvoltarea unei culturi a îmbunătățirii continue.

Participarea este gratuită.

Având convingerea că acest webinar va fi de real interes pentru compania Dvs., vă adresăm invitația de a vă înscrie până cel târziu marți, 02 Iunie 2020, prin accesarea linkului  click AICI

Pentru detalii suplimentare, vă puteți adresa la e-mail: ccibv@ccibv.ro sau la ro@kaizen.com”, potrivit CCI Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate