Weekend-ul verde: inițiativa PSD pentru introducerea gratuită a transportului public în weekend

Weekend-ul verde: inițiativa PSD pentru introducerea gratuită a transportului public în weekend

La Brașov se poate încuraja reducerea poluării, dar și folosirea mijloacelor de transport în comun. Totul este să vrem! Să lăsăm discuțiile și băutul cafelelor pe la FORUM și să trecem la măsuri concrete.

Din acest motiv, am depus la Primăria Brașov un proiect prin care brașovenii să aibă GRATUITATE pe mijloacele de transport în comun sâmbăta și duminica.

Weekend-ul verde pentru locuitorii municipiului

Brașovenii să poată călători fără bilete sau abonamente, astfel s-ar încuraja folosirea transportului local, dar și lăsarea acasă a autovehiculelor. La cum a crescut prețul la combustibil, cu siguranță că mulți locuitori ai orașului vor prefera autobuzele/troleibuzele. Deci, din start vom scăpa de aglomerația de mașini, iar orașul ar putea în sfârșit să respire.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Însă, cel mai important lucru este că se va reduce poluarea, ceea ce vrem cu toții. Nu trebuie să uităm faptul că Brașovul se află în topul orașelor din România unde poluarea atinge cote maxime. Sper ca de această dată primarul Allen Coliban să țină cont de propunerea mea. Să introducă acest proiect pe ordinea de zi și, așa cum este normal, să-i lase pe consilierii locali să decidă.

Dacă tot susține că are deschidere pentru a colabora cu toți consilierii locali și cu toate partidele care vor binele brașovenilor, atunci primarul să demonstreze acest lucru. Să vedem că ține cont de ce susțin locuitorii orașului, mai ales dacă aceștia vin cu o idee bună. Să lase orgoliile deoparte și să susțină măsurile concrete pentru reducerea poluării la Brașov.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Avem doi ani de vorbe și nimic mai mult. Cred că este timpul ca Municipiul Brașov să fie unul din orașele care se implică și iau decizii bune pentru reducerea poluării.

  • Subprefect Lucian Patrașcu,
  • președintele Organizației Municipale a PSD Brașov
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate