Vrei să fii sigur că ai o masă liberă la Oktoberfest? Rezerv-o cu un simplu CLIK!

Vrei să fii sigur că ai o masă liberă la Oktoberfest? Rezerv-o cu un simplu CLIK!

Cu toţii ştim că seara este aproape imposibil să mai găseşti un loc liber la mese la Oktoberfest. De aceea, mai bine fii prevăzător şi rezervă-ţi o masă cu un simplu CLICK.

În costul rezervării ai parte şi de un platou de produse şi berea aferentă. Mai mult, scapi şi de coada de la delicatese şi de la bere!

Ce trebuie să faci?

Accesezi sectiunea “Rezerva Masa” de pe site;

Alege in care dintre corturi vrei sa petreci cu prietenii tai si data dorita. Ai la dispozitie mese simple de 6 persoane sau duble de 12 persoane, precum si variante de multiplu de 6 in zona din fata scenei, la balcoane sau la lojele amenajate in corturi.

Dupa alegerea zilei si a meselor trebuie sa achiti rezervarea (card bancar, persoana fizica sau juridica) conform numarului de mese rezervate. Factura cu detaliile rezervarii va ajunge la tine via email in cateva minute.

In data rezervarii prezinta-te intre orele 17.00 – 18.00 la Oktoberfest CU O COPIE A FACTURII (sau electronic), iar personalul nostru te va indruma catre zona unde ai rezervare.

VEI PRIMI BRATARI PENTRU 6 PERSOANE SI VOUCHERUL DE CONSUMATIE. In costul rezervarii (400 ron / masa de 6 persoane) sunt incluse: taxa de rezervare si CONSUMATIE – un platou cu produse calde pentru 6 persoane cu berea aferenta!

DE RETINUT:

Rezervarile se pot face doar in limita meselor alocate pentru fiecare zona in parte.La orele 19.00, rezervarea ta se va anula fara posibilitatea returnarii contravalorii.Rezervarea este valabila doar pentru ziua si zona aleasa in sistemul de rezervari.

Voucherul primit se va inmana ospatarului dumneavoastra.Pentru orice detalii sau probleme, te rog adreseaza-te cu incredere personalului nostru din eveniment.

La orele 15.00 rezervarile pentru ziua in curs se opresc, sistemul nu mai permite rezervari.Consumatie inclusa: vezi meniul aici .Te rugam sa respecti intocmai indicatiile personalului nostru si cele ale agentilor de securitate.Reclamatiile se pot depune in scris la contact@oktoberfestromania.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate