Ce au votat parlamentarii PSD la proiectul de buget

Adoptarea bugetului pentru anul 2017 este foarte importantă în acest moment. El a fost alcătuit în aşa fel încât măsurile propuse prin Programul de Guvernare să poată fi aplicate. Creşterile de salarii şi pensii, inițiativele legislative pentru mediul de afaceri și proiectele de infrastructură publică- toate conform etapei corespunzătoare anului 2017 –  vor fi acoperite de acest buget.

Parlamentarii braşoveni ai PSD nu au depus amendamente la proiectul Legii Bugetului. Vor vota în favoarea adoptării sale, şi pentru tot ce are legătură cu judeţul Braşov. În prima zi de dezbateri au votat pentru ca reabilitarea Corpului B al Spitalului Județean să fie finanțată de la buget, studiile de fezabilitate pentru trei tronsoane ale Autostrăzii Comarnic Brașov și cel pentru Autostrada Sibiu-Făgăraș. Amendamentele nu au întrunit suficiente voturi favorabile.

Alte articole:   Ziua Veteranilor de Război a fost marcată în Piaţa Unirii

O parte din investițiile în cauză, cum ar fi alocările pentru tronsoanele Autostrăzii Comarnic Brașov, sunt însă prinse deja cu alte sume în proiectul inițial al Legii Bugetului, conform stadiului în care se află în acest an. Pentru altele există oportunități de a li se aloca fonduri direct  de la ordonatorii de credite.

PSD Braşov

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate