Vot negativ pentru construirea CMID în Consiliul Local Prejmer

Vot negativ pentru construirea CMID în Consiliul Local Prejmer

Consiliului Local Prejmer a dezbătut în ședința de ieri proiectul de hotărâre nr. 11639/15.07.2021, inițiat de consilierul Adrian Gabor, privind blocarea construirii unui Centru de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) pe teritoriul comunei Prejmer.

Supus la vot, proiectul a obținut majoritatea voturilor consilierilor, cu două abțineri.

„Aş dori să vă ȋmpărtăşesc recunoştinţa şi bucuria care astăzi ȋmi umple sufletul. Votul pe care l-a primit astăzi proiectul demarat de mine cu privire la neamenajarea CMID la Prejmer reprezintă indirect promisiunea faptului că această fabrică nu se va construi atâta timp cât acest lucru va depinde de votul Consiliului local Prejmer. Aş dori să mulţumesc ȋntregii mele echipe, fără de care acest proiect nu ar fi fost posibil. În al doilea rând, domnului primar Apafi Mihai şi al echipei de consilieri locali Prejmer care, prin votul lor, au spus NU CMID la Prejmer! Şi, nu ȋn ultimul rând, vouă, membrilor comunităţii, care prin opiniile şi sugestiile voastre, prin completarea de petiţii şi participarea online sau cu prezenţă fizică la sedinţa de astăzi 29 iulie 2021 a Consiliului local Prejmer aţi dovedit ȋncă o data faptul că PAREREA VOASTRĂ CONTEAZĂ!”, a notat inițiatorul proiectului, Adrian Gabor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate