Voleibalistele de la Transilvania au spulberat la scor de neprezentare, 3-0, echipa din Deva

Voleibalistele de la Transilvania au spulberat la scor de neprezentare, 3-0, echipa din Deva

Pisicile salbatice de la Clubul Sportiv Transilvania  Brasov au sustinut ultimul meci din campionatul national- sezonul regulat, acasa, in sala de sport de pe Colina Universitatii Transilvania,  in compania echipei din Deva.

Brasovencele au castigat fara drept de apel, cu  3-0. „Wild Cats” au reusit o performanta remarcabila: a fost  cel mai scurt si eficient meci din tot returul. Partida a durat  numai  57 de minute, in medie un minut pentru fiecare actiune de joc.

O victorie importanta. Consider ca ne-am autodepasit prin obtinerea acestui rezultat. La finalul campionatului putem ocupa pozitia a treia sau a patra in clasament,  in functie de  meciurile de saptamana viitoare. Noi trebuia sa jucam cu formatia din Targu Mures care s-a retras din campionat, asa ca pentru noi meciul cu Deva a fost ultimul din sezonul regulat. Vor începe partidele din play-off  si ne propunem sa ne clasam in primele trei echipe din serie. O mentiune speciala pentru publicul brasovean, care odata cu victoriile obtinute, a inceput sa-si faca simtita prezenta la meciurile echipei noastre,” a declarat antrenorul  voleibalistelor de la Transilvania, Răzvan Pătran.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încep Zilele Școlii de Arte, la Centrul Cultural Reduta. Programul complet al evenimentului

Anunţuri mică publicitate