Voi fi primarul brașovenilor, nu al politicienilor. Jocurile politice sunt mizerabile

Voi fi primarul brașovenilor, nu al politicienilor. Jocurile politice sunt mizerabile

Ultimele doua săptămâni au fost pentru mine o confruntare puternică între reformatorii din PSD Brașov și echipa fidelă fostului președinte, Constantin Niță. La propunerea Biroului Național al PSD, sub semnătura lui Liviu Dragnea, am fost invitat sa mă alătur social-democraților în bătălia pentru primărie.  Am știut că va fi aproape imposibil de schimbat structura construită de fostul președinte, o structură vândută intereselor de grup pe care acesta le are împreună cu actualul primar, George Scripcaru. Dar am considerat că este de datoria mea să încerc!

Cei doi stăpânesc și controlează orașul de 16 ani. Firmele agreate de aceștia sunt favorizate în Brașov, și doar pentru a satisface interesele acestor baroni. Vă reamintesc faptul că George Scripcaru este trimis în judecată pentru corupție, pentru luare de mită, mai exact. Constantin Niță viziteaza și el din când în când sedii ale DNA din țară. Este unul dintre cei care au prăbușit industria brașoveană. Când și-a dat demisia, cu doar două luni înainte de campania electorală, mulți dintre noi am crezut că se va retrage cu totul. Nu a făcut-o. A rămas în spatele oamenilor lui de încredere, pe cei care au pierdut și vor pierde în continuare alegerile în favoarea lui George Scripcaru. Oameni pe care i-a pus pe listele de candidați la Consiliul Local. Un joc murdar pe care Constantin Niță vrea să îl continue.

Alte articole:   Prima ediție a festivalului de artă „Film în Sat”, la Întorsura Buzăului

Conducerea de la Bucuresti s-a constrazis singură. Dupa o vizită făcută lui Liviu Dragnea de către fostul președinte PSD de la Brasov, decizia de a fi eu candidatul acestui partid s-a schimbat. Într-o ședință urâtă a Comitetului Municipal, aparatul de partid controlat de Constantin Niță și acoliții lui a decis că Răzvan Popa este soluția PSD pentru primăria Brașovului. La o nouă întâlnire la Bucuresti, contrazicându-și ipocrit propria decizie, Liviu Dragnea a ridicat din umeri. Brașovul poate rămâne la cheremul celor care l-au jefuit și trădat ani de zile.

Eu am conștiința curată, am încercat să fac curățenie în partid. Am declarat public că nu voi accepta lista de consilieri a fostului președinte. Dar interesele sunt prea mari, totul e vândut și traficat în Brașov de acești baroni care se cred eterni. Singura soluție pentru a-i da la o parte și a scoate Brașovul din ghearele corupției generalizate este să-i schimbăm prin vot.

  • Cătălin Leonte,
  • candidat independent la Primăria Brașov
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate