Virgil Popa: Tot Municipiul Săcele va beneficia de rețea nouă de apă și canalizare

Virgil Popa: Tot Municipiul Săcele va beneficia de rețea nouă de apă și canalizare

Primarul Virgil Popa anunţă veşti bune pentru săceleni. Compania Apa Brașov a lansat licitația pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă-canal din oraș.

Virgil Popa anunţă că Municipiul Săcele va beneficia de investiții de peste 150 milioane de lei fără TVA  pentru dezvoltarea infrastructurii de apă-canal.

Prin această investiție, tot Municipiul Săcele va beneficia de rețea nouă de apă și canalizare.

Prin buna colaborare dintre administrația locală și Compania Apa Brașov, Municipiul Săcele va beneficia de investiții de peste 150 milioane de lei fără TVA  pentru dezvoltarea infrastructurii de apă-canal prin Programul Operațional de Infrastructură Mare și Programul Operațional de Dezvoltare Durabilă.

Astfel, în această perioadă, Compania Apa Brașov a lansat licitația pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă-canal din orașul nostru.

În urma acestei investiții, infrastructura de apă va fi extinsă și reabilitată pe o lungime de aproximativ 50 de km, pe un număr de 76 de străzi. De asemenea, vor fi realizate lucrări și pentru extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare pe o lungime de aproximativ 50 de km, pe un număr de 87 de străzi.

Prin această investiție, tot Municipiul Săcele va beneficia de rețea nouă de apă și canalizare.

Pe lângă investițiile Companiei Apa, Primăria Municipiului Săcele continuă lucrările de apă-canal pe 9 străzi din Cartierul Cernatu prin Programul Anghel Saligny „, a transmis Virgil Popa.

Alte articole:   Românii nu mai au nevoie de viză pentru Thailanda

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate