Virgil Popa: Extindem transportul în comun și pe centura ocolitoare a municipiului

Virgil Popa: Extindem transportul în comun și pe centura ocolitoare a municipiului

Transportul în comun se extinde și pe Centura Ocolitoare a Municipiului Săcele, anunţă primarul Virgil Popa.

Potrivit primarului Virgil Popa, pe Centura Ocolitoare a Municipiului Săcele se vor amenaja în total 8 staţii pereche pentru autobuzele RATBV.

Municipiul Săcele s-a extins în ultimii ani, așadar este o necesitate suplimentarea traseelor transportului public local pentru ca mai mulți săceleni să beneficieze de acesta.

Pentru deschiderea acestui nou traseu pe strada Câmpului am demarat în urmă cu câteva luni procedurile de realizare a stațiilor, primul pas administrativ ce implică realizarea studiilor de fezabilitate fiind complet. Astfel, în cadrul ședinței Consiliului Local Săcele din 25 aprilie voi iniția două proiecte de hotărâre privind aprobarea acestora.

Pe Centura Ocolitoare a Municipiului Săcele se vor amenaja următoarele stații pereche:

  • în zona magazinului Lidl
  • în zona cartierului Movilei
  • intersecția cu Str. Ciucaș

Pe DJ103A se va amenaja o stație de autobuz în cartierul Raza Soarelui.

Costurile pentru realizarea celor 8 stații de autobuz (sens dus-întors), se ridică la valoarea de 3.000.000 lei, iar durata lucrărilor va fi de 6 luni.

Prin realizarea acestor perechi de stații se vor crea condiții normale de desfășurare a traficului de vehicule destinate transportului în comun de persoane pe Centura Ocolitoare a Municipiului Săcele„, a transmis primarul Virgil Popa.

Alte articole:   Inspectoratul de Poliție Județean Brașov își consolidează echipa cu noi ofițeri

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate