Viorel Chiriac: PSD are o susţinere suficient de mare pe o structură guvernamentală votată în Parlament

Viorel Chiriac: PSD are o susţinere suficient de mare pe o structură guvernamentală votată în Parlament

viorel chiriac PSD are în acest moment o susţinere suficient de mare pentru o structură guvernamentală votată de Parlament, iar aceasta trebuie completată doar de propunerile formulate de PNL, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene a PSD Braşov, senatorul Viorel Chiriac, care a subliniat că USL, din care fac parte PSD, PNL, UNPR şi PC, are ca obiectiv programul de guvernare al României.
„Din cadrul acestei alianţe politice s-a constituit alianţa electorală formată din PSD, UNPR şi PC care are ca obiectiv alegerile europarlamentare din 25 mai. Cele trei partide din patru vor candida pentru Parlamentul European pe partea stângă a eşichierului politic rămânând ca pe partea dreaptă să candideze colegii liberali. Este un lucru simplu, uşor de înţeles de către toată lumea, iar cele două componente, politică şi electorală au acelaşi obiectiv strategic, guvernarea României, şi desemnarea unui singur candidat pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, pentru care ne zbatem în continuare să susţinem acest lucru. Eu cred că timpul rezolvă lucrurile chiar între partenerii care s-au mai înţepat în ultima perioadă. Pe de altă parte, trebuie să luăm în calcul şi suprasolicitarea unuia dintre colegii noştri de guvernare în acest moment, de a solicita doar ceea ce convine într-o structură guvernamentală nouă. Timpul va rezolva problema în condiţiile în care cu toţi partenerii noştri PSD, PNL şi partenerii mai mici ne dorim acelaşi lucru, un program de guvernare sănătos, un rezultat cât mai bun la alegerile europarlamentare atât pe stânga cât şi pe dreapta“, a afirmat preşedintele executiv Viorel Chiriac.
Referindu-se la colaborare locală din cadrul USL, Viorel Chiriac a precizat că se colaborează bine atât la nivelul Consiliului Judeţean (CJ), cât şi în teritoriu, iar dacă vor interveni alte probleme la nivel naţional, atunci se va lua o decizie.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

„Sunt adeptul rezolvării lucrurilor punctual. Dacă trebuie să rezolvăm la nivel de judeţ câteva lucruri împreună, trebuie să le facem în avantajul tuturor. Nu are nicio legătură cu Johannis, cu Chiţoiu sau cu mai ştiu eu cine. Are legătură cu noi. Mă îngrijorează îndatorarea profundă a CJ, de altfel pe noi toţi, dar trebuie să avem în vedere că am promis nişte lucruri în campania electorală, aeroportul, spitalul şi trebuie să le rezolvăm“, a subliniat senatorul PSD Viorel Chiriac.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate