VIDEO Ursul care se plimba prin Braşov zilele trecute, lovit de tren

VIDEO Ursul care se plimba prin Braşov zilele trecute, lovit de tren

Ursul care se plimba prin Braşov zilele trecute a fost ucis de tren noaptea trecută. Potrivit autorităţilor, animalul ar fi cel pentru care au fost emise mesaje Ro-Alert.

Animalul a cărui prezență a fost semnalată în zona Triaj, dar și în Tractorul Coresi, şi pentru care au fost emise mai multe mesaje Ro-Alerta, a fost lovit de tren, la miezul nopții de miercuri spre joi.

Ursul a fost lovit de trenul R4526 care se deplasa de la Deda spre Brașov, chiar la miezul nopții de miercuri înspre joi, la km 2+600, la 300m de sensul de pe str. Hărmanului spre Lunca Câlnicului.

Potrivit Poliţiei TF Braşov, nu au fost înregistrate întârzieri ale trenurilor și nici pagube materiale.

Alte articole:   Când vor ajunge deciziile de recalculare a pensiilor la pensionari. Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea

A fost identificat ca fiind ursul din alerte! Urs lovit se tren, la km 2+600, la 300m de sensul de pe str. Hărmanului spre Lunca Calnicului.

Nu au fost înregistrate întârzieri ale trenurilor și nici pagube materiale la infrastructura feroviară sau la trenul care l-a lovit, respectiv R 4526 Deda-Braşov. La faţa locului au fost şi responsabili de la Primărie, pe probleme de urşi„, au transmis reprezentanţii Poliției Transporturi Feroviare Braşov.

https://newsbv.ro/2023/08/01/ursii-se-plimba-in-voie-prin-brasov/

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate