VIDEO Un tren care a plecat din Braşov a luat foc în Gara de Vest din Ploiești

VIDEO Un tren care a plecat din Braşov a luat foc în Gara de Vest din Ploiești

Un tren care a plecat din Braşov spre București Nord a luat foc marţi seară, în Gara de Vest din Ploiești.

Un tren de călători al companiei private Transferoviar a luat foc în Gara Ploiești Vest în jurul orei 19.00, iar la fața locului au sosit câteva echipaje de pompieri, potrivit HotNews.ro.

Trenul circula pe relația Braşov – București Nord.

Trenul IR 10024 al TFC a plecat din Brașov la ora 16.48, iar la Ploiești Vest a ajuns la ora 18.58, cu 13 minute întârziere.

Trenul ar fi trebuit să ajungă la București Nord la 19.30.

Pasagerii s-au autoevacuat, iar la faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu pulbere, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Din informaţiile preliminare, toţi pasagerii s-au autoevacuat. Au fost mobilizate o autospecială de stingere cu pulbere, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Prahova.

Incendiul a fost stins. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un panou electric, potrivit ISU Prahova.

Alte articole:   Tren deraiat între Rupea și Racoș. Trafic feroviar blocat

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit drept cauză probabilă de incendiu scurtcircuitul produs la un panou electric”, a transmis sursa citată.

Aceste automotoare diesel au fost aduse din Germania și circulă din 2021 pe relații precum București – Brașov și București – Buzău.

Foto: HotNews

Video: Ziarul incomod

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate