VIDEO Un român a murit în urma unei explozii la o hidrocentrală din Italia

VIDEO Un român a murit în urma unei explozii la o hidrocentrală din Italia

Un român se află printre victimele moarte în explozia de la hidrocentrala din Italia

Cel puţin trei persoane au murit, alte trei au fost rănite, iar alte cinci persoane au fost date dispărute marţi după-amiaza, într-o explozie la o centrală hidroelectrică, în zona lacului de acumulare de la Suviana, în apropierea oraşului Bologna, din centrul Italiei.

Un român de 45 de ani este una dintre cele trei victime ale exploziei produse marți la o hidrocentrală din Italia.

Potrivit agenției ANSA, cele trei persoane decedate în urma exploziei au fost identificate. Este vorba de un bărbat de 45 de ani, născut în România, și de doi italieni, de 73 și 36 de ani.

Alte articole:   Nicolae Ciucă a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale. Preşedintele PNL promite că "va munci pentru poporul român"

Agenția scrie că incidentul a avut loc marți, în jurul orei 14.30, când o turbină a explodat, provocând un incendiu și apoi prăbușirea unei plăci de pardoseală.

Explozia și prăbușirea care a urmat ”au înghițit” cel puțin 12 muncitori, care lucrau la ajustări la centrala electrică.

Trei dintre ei au murit pe loc, identitatea acestora fiind deja identificată de anchetatori.

Patru persoane sunt încă date dispărute, iar alte cinci sunt grav rănite, fiind internate în spitale din Parma, Cesena, Bologna și Pisa.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit după producerea exploziei, inclusiv doi scafandri. Pe lângă acestea, există două echipe specializate în căutarea sub dărâmături, scrie Mediafax.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   S-au afișat rezultatele! Care ne sunt... competențele? 15 iulie, Ziua Mondială a Competențelor Tinerilor

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate