VIDEO Un copil de 2 ani din Botoşani dat dispărut, căutat de peste 100 de persoane, un câine de urmă şi drone

VIDEO Un copil de 2 ani din Botoşani dat dispărut, căutat de peste 100 de persoane, un câine de urmă şi drone

Un copil de doi ani din judeţul Botoşani dat dispărut este căutat de peste 100 de persoane, un câine de urmă şi drone.

Mobilizare uriaşă pentru un copil dispărut din Botoşani. Peste 100 de forțe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliției de Frontieră desfășoară activități pentru localizarea minorului de 2 ani.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că băiatul a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15.00.

“Peste 100 de forţe de ordine, voluntari si câinele de urmă din cadrul Poliţiei de Frontieră desfăşoară activităţi pentru localizarea minorului de 2 ani dat dispărut astăzi, în jurul orei 15:00.

De asemenea sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o şenilată şi patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită şi teren cu denivelări”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani, potrivit News.ro.

Ei au adăugat că poliţiştii, jandarmii, pompierii, poliţiştii de frontieră, precum si voluntari din comunitate s-au mobilzat şi continuă activităţile pentru identificarea copilului.

Alte articole:   Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, citată de Agerpres, copilul, care este din localitatea Tudora, se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, şi a părăsit locuinţa respectivă, iar cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsescă.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.

Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie„, a transmis Nenişcu.

Alte articole:   Ioana Henegar, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!