VIDEO Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit cu planorul lângă un aerodrom

VIDEO Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit cu planorul lângă un aerodrom

Un pilot a murit duminică seara în apropierea aerodromului din comuna Ineu, județul Bihor, după ce s-a prăbuşit cu planorul.

Un bărbat care pilota un planor a murit, duminică seara, după ce s-a prăbuşit cu planorul în apropierea aerodromului din comuna Ineu, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, lt. col. Camelia Roşca, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, ISU Bihor a fost sesizat, în jurul orei 19,00, cu privire la prăbuşirea unui aparat de zbor în apropierea pistei Aerodromului Ineu.

”La ora 19.03, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la prăbuşirea unui planor, în apropierea pistei Aerodromului Ineu”, a anunţat, duminică seară, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că la locul indicat au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea şi două autospeciale de stingere şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

La locul indicat de apelant au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea şi două autospeciale de stingere şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. Din nefericire, pilotul nu a mai putut fi salvat, medicul constatând decesul acestuia„, a precizat Camelia Roşca.

Foto&Video: bihon.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!