VIDEO Trei bursuci căzuți într-o groapă, salvați de pompierii ieșeni

VIDEO Trei bursuci căzuți într-o groapă, salvați de pompierii ieșeni

Trei bursuci au fost salvaţi, vineri seară, de pompierii ieşeni, dintr-o gropă.

Pompierii din Iaşi au intervenit, vineri seară, pentru a salva trei bursuci care au căzut într-o groapă săpată pentru amenajarea unui beci, în comuna Ciurea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi a fost solicitat, vineri seară, printr-un apel la 112, să intervină pentru salvarea a trei bursuci căzuţi într-o groapă, în localitatea Ciurea, potrivit News.ro.

Acolo s-au deplasat o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi, dar şi  echipajul de intervenţie al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ciurea.

Pentru salvarea a trei bursuci căzuţi într-o groapă din localitatea Ciurea se deplasează o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi. La locul solicitării acţionează şi echipajul de intervenţie al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Comunei Ciurea. Acţiunea se desfăşoară în zona Primăriei Ciurea„, au transmis cei de la ISU Iaşi.

Cei trei bursuci au fost preluați în siguranță din groapa respectivă.

Animalele au fost preluate de un reprezentat al Ocolului Silvic din zonă şi eliberate în natură.

Viezurele sau bursucul este un mamifer omnivor din genul Meles, din familia Mustelidae. El se hrăneşte cu fructe, seminţe, larve, gasteropode, ouă furate din cuiburile păsărilor ce cuibăresc la sol.

Video: bzi.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate