VIDEO Transfăgărăşanul ar putea fi deschis în luna mai. Drumarii au început deszăpezirea

VIDEO Transfăgărăşanul ar putea fi deschis în luna mai. Drumarii au început deszăpezirea

Transfăgărăşanul ar putea fi deschis în acest an, chiar în luna mai, anunţă DRDP Braşov. Drumarii au început, deja, deszăpezirea drumului.

DRDP Braşov anunţă că facem primele evaluări în vederea deszăpezirii Transfăgărășanului!.

Drumarii braşoveni spun că datorită cantităţii mici de zăpadă din acest an, miercuri, 10 aprilie, au început deszăpezirea Transfăgărășanului mai devreme, față de alți ani.

Astfel, Transfăgărăşanul , cel mai spectaculor drum din România, ar putea fi deschis chiar în cursul lunii mai.

Totuşi, drumarii atrag atenţia că din cauza temperaturilor extrem de ridicate, există pericolul de avalanșă.

Facem primele evaluări în vederea deszăpezirii Transfăgărășanului!

Vestea bună este că în acest an avem parte de cantitate de zăpadă mai mică față de alți ani și vom putea începe deszăpezirea mai devreme și să deschidem drumul poate chiar în cursul lunii mai.

Vestea proastă este că, din cauza temperaturilor deosebit de ridicate, pericolul de avalanșă este foarte de mare în acest moment așa că mai avem de așteptat până când vom putea lucra în siguranță, mai ales în partea superioară a drumului, în zona Bâlea Lac”, a transmis reprezentanţii DRDP Braşov.

Alte articole:   "Litoralul pentru toți” începe în 31 mai. Preţurile pentru o noapte de cazare în staţiunile de la Marea Neagră

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate