VIDEO Ce au pregătit hotelierii din Poiana Brașov pentru minivacanța de 1 Mai și Paște

VIDEO Ce au pregătit hotelierii din Poiana Brașov pentru minivacanța de 1 Mai și Paște

Au mai rămas două săptămâni până la minivacanța de 1 Mai şi Paşte, iar hotelierii din stațiunile de la munte se pregătesc intens în această perioadă, ca să le ofere oaspeților cele mai bune servicii.

În Poiana Braşov gradul de ocupare în majoritatea unităților de cazare este de 80%, iar numărul rezervărilor creşte de la o zi la alta.

Anul acesta mulți turişti  aleg să petreacă la munte, mai ales că prețurile nu au crescut față de anul trecut.

În acest an pentru minivacanța de 1 Mai şi Paşte, hotelieri au pregătit multe surprize.

La un hotel de 4 stele din Poiană, pentru 3 nopți de cazare cu mic-dejun inclus, un cuplu trebuie să plătească  2.250 de lei, iar pentru 5 nopti de cazare, 2 persoane vor plăti 3.750 de lei.

Alte articole:   Românii comandă de șapte ori mai mulți mici de 1 Mai față de o zi obișnuită

În această perioadă avem toate preparatele culinare, avem de la miel, preparate tradiționale româneşti, ciolan cu fasole, ciorbă de fasole, ne bucurăm de preparate internaționale şi de băuturi, vinuri româneşti de calitate. (…)

Avem pregătite activități, în locul de joacă pentru copii, animatori, o sa petreacă copiii extraordinar, avem restaurant, muzică, avem dans, spa-ul pregătit, saună uscată, saună umedă, a spus Gabriel Roşca, directorul unui hotel din Poiana Brașov.

Reprezentanții unui alt hotel din staţiune au pregătit o petrecere pentu cei mici, iar copiii care au fost cuminți vor primi şi daruri de la Iepuraşul de Paşte.
Şi adulții vor benefica de un discount de 10% la anumite servicii.

Alte articole:   Românii comandă de șapte ori mai mulți mici de 1 Mai față de o zi obișnuită

Prețiurile sunt, tarifele sunt mai mici ca anul trecut. Serviciile incluse în pachet sunt mai diversificate, motiv pentru care şi gradul de ocupare pentru perioada respectivă este mai mare. (…) Tarifele pentru pachetul de 1 Mai de la 189 de euro de persoană pentru întreg sejurul, iar la Paşte de la 289 de euro de persoană pentru întreg sejurul, a spus Bianca Socol, front office manager la un hotel din Poiana Brașov.

 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate