VIDEO Pilotul brașovean Octavian Ciovică devine campion național după victoria de la Trofeul Câmpulung Muscel! Mai bun decât Mihai Leu și Simone Tempestini!

VIDEO Pilotul brașovean Octavian Ciovică devine campion național după victoria de la Trofeul Câmpulung Muscel! Mai bun decât Mihai Leu și Simone Tempestini!

Gratie victoriei de la Trofeul Campulung Muscel, Octavian Ciovica ( Radical SR8 ) devine matematic campion national la Categoria II si la General. Asta si dupa abandonul contracandidatului sau direct, Emil Ghinea. Care din cauza problemelor la motorul modelului Norma M20F a fost nevoit sa renunțe.

Pozitia secunda la aceasta etapa i-a revenit lui Alexandru Pitigoi. Care termina la +3,820 secunde in spatele liderului cu al sau model Porsche 911 Gt3 Cup (pf=64). Dupa parcurgerea celor doua manse de concurs. Pe pozitia a treia a urcat Costel Casuneanu pe modelul Skoda Fabia R5 (pf=91). Acesta terminand la +8,251 secunde in spatele noului campion.

Mihai Leu ( Radical SR8 ) termina Trofeul Campulung Muscel pe pozitia a patra la general. La aproape 8 secunde si jumatate in spatele liderului. Acesta fiind urmat campionul en-titre a Campionatului National de Raliuri, Simone Tempestini care a luat startul pe modelul Porsche 997 GT3. Pe pozitia a sasea a venit Andrei Mitrasca. Urmat de Lucian Radut, Dragos Savloschi care termina pe opt, Dominic Marcu incheie pe noua. Iar Dudu Senchea incheie top 10 de la Campulung Muscel.

Sursă: Fanrally.ro

Mai multe, AICI

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate