VIDEO Pasagerul unei mașini, filmat când lovea un urs cu o sticlă, pe Transfăgărăşan. Persoana, căutată de polițiști

VIDEO Pasagerul unei mașini, filmat când lovea un urs cu o sticlă, pe Transfăgărăşan. Persoana, căutată de polițiști

 

Gest revoltător şi periculos comis de către un bărbat pe Transfăgărăşan. Pasagerul din drepta, al unei maşini a ieşit pe geamul autoturismului şi a aruncat cu o sticlă într-un urs, aflat pe marginea drumului.

Pasagerul unei maşini, înmatriculate în judeţul Argeş, a fost filmat când a lovit un urs, aruncând cu putere o sticlă în animal, pe geamul maşinii.

Întreaga scenă a fost filmată pe Transfăgărăşan, de la bordul unei maşini care circula chiar în spatele maşinii cu numere de Argeş şi postată apoi pe Internet.

În imagini se vede cum pasagerul din dreapta a unei maşini Opel Astra, înmatriculate în judeţul Argeş, aruncă cu putere o sticlă în animal, pe geamul maşinii. Animalul, vizibil speriat, se retrage.

Alte articole:   Tanczos Barna, după ce Iohannis a promulgat legea privind vânătoarea urșilor: ”Ursul poate fi din nou vânat în România, astfel putem salva vieţi omeneşti”

Imaginile au fost filmată de la bordul unei maşini care circula chiar în spatele Opelului cu numere de Argeş şi postată apoi pe internet, stârnind un val de revoltă printre cititori.

Potrivit argesulonline.ro, maşina respectivă circula pe un drum public, Transfăgărăşanul (DN 7C) fără a avea asigurare RCA valabilă.

Nici luni la prânz, la 24 de ore de la cele relatate, Opelul în discuţie nu avea încă încheiată asigurare valabilă.

Poliţia îl caută pe şofer şi pe pasagerul din dreapta, pentru a-i sancţiona pentru faptele lor.

Foto/Video: argesulonline.ro preluare Facebook/Andra Badea

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Bărbat din Tărlungeni, arestat pentru infracțiuni rutiere

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate