VIDEO O dronă militară s-ar fi prăbușit într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei. Armata Română face căutări

VIDEO O dronă militară s-ar fi prăbușit într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei. Armata Română face căutări

O dronă militară ar fi căzut în noaptea de joi spre vineri într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei.

Armata Română face căutări într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, după ce mai mulți localnici au reclamat zgomote ciudate și au pus la dispoziție imagini care ar putea indica prăbușirea unei drone, posibil militare, în zonă.

Drona militară s-a prăbușit în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul. Imaginile au fost surprinse de localnici, în apropierea unei ferme, şi postate pe internet.

Potrivit debraila.ro, totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de miezul nopții. O dronă ar fi fost filmată în județul Brăila, în zona Grădina Mare, aproape de Dunăre, joi seară, în jurul orei 20.00.

Alte articole:   ANM: Vremea se schimbă radical de mâine. Ploi însemnate cantitativ în întreaga ţară

Un localnic a filmat evenimentul și a declarat pentru debraila.ro că „scotea un sunet ciudat, puternic”.

Tot joi seara, în jurul orei 22:00, Poliția a fost anunțată cu privire la prăbușirea unei drone de origine militară pe câmp, în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu, la aproximativ 12 kilometri distanță de trecerea bac.

Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit bubuitura puternică și au sunat urgent la 112. La scurt timp toată zona a fost împânzită de polițiști și anchetatori care au izolat tot perimetru. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit Digi 24, Armata Română a declanșat o operațiune de căutare a presupusei drone.

Alte articole:   80 de ani de la bombardarea Brașovului

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!