VIDEO O cisternă cu 40 de tone de motorină a luat foc la Brăila. Șoferul, găsit carbonizat

VIDEO O cisternă cu 40 de tone de motorină a luat foc la Brăila. Șoferul, găsit carbonizat

Incident cumplit în Brăila! O cisternă cu 40 de tone de motorină a luat foc joi seară. Cisterna încărcată cu substanța inflamabilă s-a răsturnat pe DJ 212, între Berteştii de Sus şi Gura Ialomiţei, şoferul fiind găsit carboniyat în cabină.

O cisternă cu 40 tone de motorină a luat foc joi seară, şi s-a răsturnat pe DJ 212, între Berteştii de Sus şi Gura Ialomiţei.

În momentul intervenției primelor echipaje de pompieri incendiul era unul cu flacără violentă.

Pentru gestionarea optimă a situaţiei de urgenţă spre locul intervenţiei au fost direcţionate 3 autospeciale de stingere de la ISU Brăila, iar în sprijin, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din proximitate, o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Brăila şi o autospecială de stingere de la ISU Ialomiţa. La ajungerea primelor echipaje de pompieri, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără violentă„, au transmis joi seară reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Alte articole:   Începe Evaluarea Națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a

Din nefericire, şoferul cisternei nu s-a putut salva şi a murit carbonizat.

Potrivit ISU Brăila, şoferul a fost găsit carbonizat în cabină.

Prin apel la 112 s-a anunţat un incendiu la o cisternă cu motorină răsturnată pe partea carosabilă, între Berteştii de Sus şi Gura Ialomiţei. La locul evenimentului se intervine cu 3 ASAS, 1 SAJ şi 1 ASAS din cadrul ISU Ialomiţa. Cisterna arde generalizat, se intervine pentru lichidarea incendiului”, a transmis ISU Brăila.

Cel mai probabil, la cisternă s-a produs o explozie, transmite Agerpres.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate