VIDEO O cameră de supraveghere dintr-o parcare a surprins momentul în care este furată

VIDEO O cameră de supraveghere dintr-o parcare a surprins momentul în care este furată

O cameră de supraveghere montată de drumari într-o parcare de pe un drum naţional a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR.

Un incident care ar putea fi amuzant, dacă n-ar avea caracter penal, a fost surprins recent în județul Arad. O cameră de supraveghere montată într-o parcare a surprins figura celui care a furat-o.

Camera de supraveghere montată de drumari într-o parcare de pe DN 7, pentru a fi depistaţi cei care abandonează deşeuri, a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR, imaginile fiind trimise poliţiei, scrie Agerpres.

Furtul a avut loc într-o parcare aflată între localităţile arădene Pecica şi Nădlac.

Alte articole:   VIDEO Firmă care polua râul Tărlungeni, depistată de jandarmi

Drumarii au transmis imaginile needitate, Poliţiei Arad, pentru identificarea persoanei și recuperarea prejudiciului.

Reprezentanţii DRDP Timişoara au publicat imaginile video pe pagina de Facebook a instituţiei.

„La fiecare informare pe care o facem cu privire la activităţile de salubrizare din parcările de pe drumurile naţionale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere. Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deşeuri provenite din gospodării sau materiale de construcţie, este pe DN 7 între Pecica şi Nădlac. A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar aparatul a fost furat”, au transmis, vineri, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, care au publicat şi imaginile video pe pagina de Facebook a instituţiei.

În înregistrarea făcută pe timp de noapte se vede cum un TIR se apropie de stâlpul pe care e instalată camera, un bărbat coboară din cabină şi demontează dispozitivul. Imaginile au fost blurate pentru a se proteja identitatea conform regulilor GDPR, însă ele vor fi analizate de poliţiştii arădeni, care le-au primit de la reprezentanţii DRDP Timişoara.

Alte articole:   A murit Shannen Doherty, starul din Beverly Hills 90210

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate