VIDEO Minciunile lui Kadas privind violenţa mascaţilor, demontate de filmul percheziţiei

VIDEO Minciunile lui Kadas privind violenţa mascaţilor, demontate de filmul percheziţiei

Casa unde locuiesc fosta soție și cei doi copii ai consilierul județean PNL Andrei Kadas a fost percheziționată joi, 13 februarie. Politicianul a spus că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, „copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital.

Şi fosta soție a lui Kadas, angajată consilier juridic la Consiliul Jdueţean Braşov, a declarat și ea că acțiunea a fost înspăimîntătoare.  „Nu au ascultat nimic”, a spus soția lui Kadas despre polițiști. „Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze”.

Deși conducerea poliției nu a dorit să facă public filmul acțiunii, în cele din urmă imaginile au ajuns la presă.

Alte articole:   EXCLUSIV Povestea rezervației de zimbri de la Vama Buzăului. Nașterea zimbrilor, un ritual fantastic!

În imaginile descinderii se vede cum mascații intră în casa a cărei ușă era deschisă. Bărbații strigă ”Poliția, Poliția!”, deschid o ușă de unde apare o femeie. În penumbră, era ora 7, iar soarele răsărea la 7:20, ei nu văd exact cine vine spre ei și strigă ”La pământ”, dar își dau seama că e doar o femeie care întinde mâinile către ei și le spune că sus sunt copiii.

https://newsbv.ro/2020/02/16/godina-astepta-o-reactie-de-la-ministrul-de-interne-fata-de-atacul-lui-kadas-pnl-la-adresa-sefului-politiei-brasov/
Distribuie dacă îți place!