VIDEO Milițian sau polițist?? Dar bătăuș sigur

VIDEO Milițian sau polițist?? Dar bătăuș sigur

politist bataus brasov„In timp ce filmam cum incercau sa indese un individ in masina de politie am fost agresat de agentul de politie (foto – n.r.) in prima faza cu spray-ul iar in a 2-a cu o lovitura de picior in cap. Mentionez ca nu am provocat agentul in niciun fel. Am fost lovit doar pentru ca ii filmam“, ne-a scris un cititor despre un incident care ar fi avut loc în urmă cu două seri, pe strada Carpaţilor.

Polițistul a fost deranjat că era filmat cu telefonul mobil și i-a „gratulat“ pe cei care i-au replicat că pot filma pentru că sunt pe domeniul public cu un „F…-vă in gura!“, după care a folosit spray-ul lacrimogen din dotare, desi nu se impunea, pentru că nu era agresat să fi nevoie de utilizarea acestuia pentru autoapărare.

Alte articole:   Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie şi Boli Infecţioase Braşov rămâne cu acelaşi manager

In momentul in care cel afectat de gazele lacrimogene astrigat vedeti care e numarul masinii (de politie), agentul de plitie s-a intors si i-a dat cameramanului amator o lovitură de picior: „ia de-aici…“.

El ne-a remis și filmuletul pe care l-a postat pe Youtube.

numărul de înmatriculare al mașinii de serviciu a politistului

numărul de înmatriculare al mașinii de serviciu a politistului

Referitor la cele întâmplate, cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, a declarat astăzi că incidentul este cercetat de către colegii și săi și vor fi comunicate rezultatele anchetei interne.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate