VIDEO Medalii pentru karateka brașoveni la Campionatul Mondial din Germania

VIDEO Medalii pentru karateka brașoveni la Campionatul Mondial din Germania

În perioada 1-4 noiembrie 2019 a avut loc a 8-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate Fudokan în Sindelfingen, Germania. La acest campionat au participat peste 2.000 de sportivi din peste 50 de ţări.

Clubul EnergyFit Karate Braşov a reprezentat România la acest campionat cu trei sportivi: Centu Carmen Georgiana, Hermel Sestacova Myriam şi Spataru Alessio Fabian.

După o zi de concurat cu un maxim de concentrare şi ambiţie, cei trei karateka brașoveni au reuşit să se impună în faţa celor mai buni sportivi din cele 50 de ţări cu rezultate extraordinare.

Hermel Sestacova Myriam a devenit dublă campioană mondială obţinând locul 1 la două probe dintre cele patru la care a participat. Imul României a răsunat pe podiumul din Germania în faţa unor ţări cu renume în sport. Iar ambiţia braşovencei nu s-a oprit aici, la a treia probă, kata individual, obţine medalia de bronz şi la proba de echipă enbu mixt obţine, cu colegul ei, Spataru Alessio Fabian, titlul de vicecampioni mondiali, o bine meritată medalie de argint.

„Un car de voinţă, muncă şi talent am văzut în micuţii karateka la acest campionat. Ani întregi de antrenament şi sacrificii enorme pe care le-au făcut copiii şi părinţii lor au înflorit la acest eveniment. Satisfacţia profesională nu o pot exprima, însă pot să spun că experienţa din momentul intonării imnului României este unică, nu am cuvinte să descriu acest sentiment”, ne-a declarat sensei Cătălin Petre.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ziua Veteranilor de Război a fost marcată în Piaţa Unirii

Anunţuri mică publicitate