VIDEO Jandarmeria Română își prezintă noua uniformă, pe muzica ABBA

VIDEO Jandarmeria Română își prezintă noua uniformă, pe muzica ABBA

Jandarmeria Română prezintă o nouă uniformă printr-un clip postat pe pagina de Facebook şi pe Instagram, având ca fundal sonor o melodie a trupei ABBA.

Noua uniformă a Jandarmeriei Române este făcută într-o prezentare inedită prin centrul Capitalei, clipul fiind postat pe rețele de socializare.

Jandarmeria Română prezintă o nouă uniformă printr-un clip postat pe paginile de Facebook , TikTok a instituţiei dar şi pe contul de Instagram. În clip apare un bărbat tânăr, îmbrăcat în noul echipament, plimbându-se prin centrul Capitalei, sub privirile admirative ale trecătorilor.

Având ca fundal sonor melodia Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) a trupei ABBA, jandarmul se plimbă pe Calea Victoriei şi prin Centrul Vechi, scrie News.ro.

Alte articole:   Newsbv.ro, audiență record în ultimele trei luni. Newsbv, sursa de informare pentru brașovenii care vor emisiuni video

Bărbatul atrage privirile trecătorilor şi ale celor aflaţi la terase, indiferent de vârstă şi gen.

Mesajul care însoţeşte clipul este ”Uniformă cu atitudine, reacţii pe măsură”.

Campania are la bază un trend de pe Tik Tok, în care sunt filmate reacțiile oamenilor la o anumită acțiune.

Nu este prima dată când Jandarmeria Română apelează la rețelele de socializare pentru a atrage atenția asupra unor evenimente.

Printre acestea se numără și un videoclip din 2019, postat cu ocazia zilei în care Mihai Eminescu s-a născut și care a devenit viral după ce un jandarm a cântat piesa ”Eminescu”, scrisă de Ion și Doina Aldea Teodorovici, scrie euronews.ro.

Alte articole:   Braşovenii au început să recicleze serios prin RetuRO. Aproape 4 milioane de ambalaje colectate într-o lună

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate