VIDEO Explozie într-un bloc din Craiova: o persoană a murit, iar alte 3 au ajuns la spital, după ce etajul 1 s-a prăbușit

VIDEO Explozie într-un bloc din Craiova: o persoană a murit, iar alte 3 au ajuns la spital, după ce etajul 1 s-a prăbușit

Explozie într-un bloc din Craiova: o persoană a murit, iar alte 3 au ajuns la spital, după ce etajul 1 s-a prăbușit. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Explozie neurmată de incendiu într-un bloc din municipiul Craiova, miercuri seară, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă ISU Dolj.  În urma deflagraţiei, o persoană a decedat, iar alte 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconştientă .

Potrivit primelor informaţii, o parte a etajului întâi s-a prăbuşit, iar o femeie a decedat după ce a fost prinsă sub dărâmături. Alte trei persoane au ajuns la spital.

Explozia, care s-a produs la un bloc de locuinţe de tipul P+1, a provocat prăbuşirea unei părţi din etajul 1.

Alte articole:   Compania Apa Braşov: Restricţii de apă în trei localităţi din judeţ

ISU Dolj anunţă, miercuri seară, o explozie neurmată de incendiu într-un bloc din municipiul Craiova.

”În urma evenimentului, s-a prăbuşit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu  de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, a transmis, miercuri seară, ISU Dolj, potrivit News.ro.

În urma deflagraţiei, o femeie a fost prinsă sub dărâmături, iar aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. Alte trei persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconştientă .

ISU Dolj a anunţat că la femeie extrasă de sub dărâmături o fost declarat decesul, iar două persoane au fost transportate la spital.

Ulterior,  ISU Dolj anunţă că încă o persoană a fost transportată la spital. Toate cele trei victime sunt conştiente, iar una a suferit atac de panică.

Alte articole:   FOTO Trei tineri francezi, salvaţi cu elicopterul SMURD din Masivul Piatra Craiului

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate