VIDEO La „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”, Doru Dima aruncă o nouă provocare: puteți spune 2 consilieri USR din cei 12 în funcție?

VIDEO La „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”, Doru Dima aruncă o nouă provocare: puteți spune 2 consilieri USR din cei 12 în funcție?

„Culisele Zilei cu Sebastian Dan” aduce o nouă provocare pentru brașoveni. USR, partidul care a câștigat alegerile în urmă cu 4 ani, este vocal doar pe social-media. În rest, cei 12 consilieri locali ai USR există, dar lipsesc cu desăvârșire atât fizic, cât și prin intervenții la ședințele de plen ale forului legislativ local.

Dintre cei 12, USR a decis că doar vreo 7 mai merită să candideze la următoarele alegeri locale. Asta în contextul în care vreo 5 s-au pierdut pe drum… Din motive mai mult sau mai puțin temeinice.

La USR este degringoladă totală. O conferință de presă de „lansare” a Alianței de la Brașov a patru partide a ajuns să fie subiect de caterincă la nivel național. I-a tunat și i-a adunat pe politicienii prezenți la o conferință de presă unde nimeni nu a avut ce să mai întrebe după prestația mediocră a vorbitorilor, în frunte cu Allen Coliban. „Alianța Gogomanilor”, după cum a titrat presa din București. A unora care nici măcar nu știu „ce caută ei în viața lor”…

Coliban, un fel de Dăncilă de Brașov

„Brașovul este unul dintre orașele cele mai turistice”, a constatat după 4 ani de mandat Allen Coliban, care doar a creat probleme operatorilor din HO RE CA și poate să își scrie în CV că a distrus Massif Poiana Brașov.

Mai jos puteți viziona cel mai grotesc cu putință spectacol politic care a existat în ultimii 30 de ani nu doar la Brașov, ci în România. Este penibil!!! Oamenii ăștia vor să conducă Brașovul??? Oamenii ăștia mai ies pe stradă? Bomboana pe colivă o pune, de departe, duduia de la FDGR. Chiar atât de mult au decăzut sașii? „Fătuca” aia, ca să îl citez pe Cristoiu, îi reprezintă? Vizionați ți vă minunați, oameni buni…

 

Cine „este” ei, cei de la USR, și ce „vrea” ei, ca să vorbim pe înțelesul lor și ale Alianței…ăăă, cum îi zice la alianță? Mă rog, care este ea, vedeți în emisiunea pe care o puteți urmări  mai jos.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate