VIDEO Copiii Școlii Gimnaziale din Recea au câștigat marea finală Next Star 2021

VIDEO Copiii Școlii Gimnaziale din Recea au câștigat marea finală Next Star 2021

Copiii de la Școala Gimnazială din comuna Recea, județul Braşov, sunt câştigătorii marelui premiu, a celebrului show de televiziune Next Star 2021. Copiii acrobați au plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Cei 14 elevi au emoţionat o ţară întreagă și au impresionat cu acrobațiile lor, demonstrând că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu în valoare de 20.000 de euro şi trofeul Next Star.

Juriul a fost încântat de prestația elevilor brașovenii, astfel că, i-au recompensat cu 3 voturi de DA, iar dintre toți cei 8 concurenți (singur sau în echipă) Școala Recea a fost desemnată ca fiind marele câștigător al acestui sezon Next Star.

Alte articole:   Lucian Pătrașcu: PSD a câștigat alegerile la Brașov!

În finala show-lui Next Star, prezentat de Dan Negru, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 de DA în finală de la cei trei jurați: Loredana Grozea, Ștefan Bănică jr. și Dorian Popa, astfel, publicul a decis prin mesaj telefonic ca micii acrobați brașoveni să devină marii câștigători.

Impresionați de prestația copiilor, cei de la Circul Bellucci le-au spus și câteva cuvinte încurajatoare și i-au invitat pe micii acrobaţi să ia parte, alături de ei, la câteva spectacole.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate