VIDEO Conflict cu săbii şi macete într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. Poliţia a deschis o anchetă

VIDEO Conflict cu săbii şi macete într-un magazin din Râmnicu Vâlcea. Poliţia a deschis o anchetă

Anchetă a Poliţiei Vâlcea, după ce mai mulţi bărbaţi au intrat într-un magazin din Râmnicu Vâlcea înarmaţi cu o sabie şi o macetă, ameninţând alte persoane. Conflictul a fost dezamorsat de vânzător.

Poliţiştii vâlceni au deschis o anchetă după ce 3 bărbaţi au intrat înarmaţi cu o sabie şi o macetă într-un magazin din municipiul Râmnicu Vâlcea şi au ameninţat clienții.

Poliţiştii din Vâlcea anunţă că au deschis o anchetă după ce mai mulţi bărbaţi au intrat într-un magazin care vinde băuturi, în Râmnicu Vâlcea, şi, înarmaţi cu o sabie şi o macetă, au ameninţat alte persoane. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că starea tensionată a fost dezamorsată de către un vânzător, înainte de a se ajunge la bătaie.

Alte articole:   Foştii şefi ai SRI Florian Codlea şi Dumitru Dumbravă, sub control judiciar pe cauţiune. Cei doi, acuzați de trafic de influență și spălare de bani

Imaginile publicate online arată cum trei bărbaţi se află în magazin, în faţa tejghelei, iar alţi trei intră în magazin, doi dintre ei înarmaţi cu săbii şi macete.

În acel moment, unul dintre clienţi, care pare că ştie că este cel vizat, se retrage după tejghea, iar un bărbat care vindea intervine înainte să se ajungă la bătaie şi după câteva zeci de secunde de discuţii îi scoate pe cei trei din magazin.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a avut loc într-un spaţiu comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea, scrie News.ro.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu, iar în urma investigaţiilor operative efectuate, au identificat persoanele implicate în conflict. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă”, transmit reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Alte articole:   DigCompRo: Sute de mii de români vor dobândi competențe digitale de bază

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate