VIDEO Comparație jenantă, pe TikTok! O școală din Vaslui, denigrată de Primăria Brașov

VIDEO Comparație jenantă, pe TikTok! O școală din Vaslui, denigrată de Primăria Brașov

Primăria Brașov denigrează județul Vaslui prin postări, pe TikTok. Pe contul oficial, administrația locală a realizat un colaj în care compară școlile dotate din județ cu gimnaziala din Vaslui care ține cursurile în cimitir. 

Deși Primăria Brașov a încercat să se laude cu realizările edilului, internauții au taxat comparația cu unul dintre cele mai sărace județe din țară. „Dacă Primăria Brașov a ajuns să râdă de județul Vaslui, atunci ce să mai cerem oamenilor de rând?” au scris oamenii.

Ulterior, reprezentanții din Brașov au răspuns cu maximă aroganță că „Este doar situația din zonă. Iar dacă oamenilor nu le place, pot vota alți lideri”. Ce nu spun cei din primărie, este că le-a trebuit mai mult de un an să racordeze la gaz si energie electrică o creșă construită în vechiul mandat, de care s-a ocupat fostul viceprimar Mihai Costel….

Penibil este faptul că Brașovul se compară cu Vasluiul. De ce nu se compară cu Clujul? Dacă tot vrem să demonstrăm ceva. Un gest penibil, la fel ca primarul mincinos Allen Coliban, care nu este la primul derapaj (dacă vă aduceți aminte, de exemplu, poza cu președintele Ucrainei, care ar fi fost în vizită la Brașov).

Dar, cum se spune, „Gura păcătosului, adevăr grăiește”. Iar angajatul Primăriei, pe ușa din dos de la Metropolitană, nu dovedește decât micimea adminsitrației USR. Administrație care a băgat milioane de lei într-o echipă de fotbal clonată de Allen Coliban pe un club cu aromă de cocârț, unde a fost membru fondator și el și ibovnica lui. Cităm: „Este doar situația din zonă. Iar dacă oamenilor nu le place, pot vota alți lideri”.

@primariabrasov

🏀 Așa vor arăta curțile școlilor din Municipiul Brașov, după ce, în curând, le vom moderniza pentru a facilita practicarea sportului de către elevi.

♬ original sound – Amorea
https://newsbv.ro/2022/01/27/apel-consilierii-locali-suplimentati-urgent-bugetul-pentru-tik-tok-al-primariei-nu-ne-facem-suficient-de-kko/

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate