VIDEO Clientă cu mașină de zeci de mii de euro, filmată în timp ce fură pușculița cu 20 de lei a angajaților unei cofetării

VIDEO Clientă cu mașină de zeci de mii de euro, filmată în timp ce fură pușculița cu 20 de lei a angajaților unei cofetării

După ce a sesizat apariția unor mici furturi în ultima vreme, proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a instalat camere de filmat. Surpriza cea mare a fost să descopere că unii clienți fură diverse lucruri în timp ce angajații îi servesc și se întorc cu spatele încercând să-și facă treaba, relatează Turnul Sfatului.

Mai mult, unul dintre clienții filmați cum fură chiar pușculița cu banii angajaților este observat apoi când se urcă într-o mașină marca Mercedes în valoare de zeci de mii de euro.

 

”Se poate observa momentul incidentului cât și mașina (numărul de înmatriculare am decis să nu-l facem public n. r.) în care aceasta urcă, una care nu ar putea justifica niciodată nevoie de a face un asemenea gest. Dacă exista interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru a le aduce în stocul nostru, dar desigur acestea vor putea fi doar achiziționate, nu furate”, spun reprezentanții lanțului de cofetării pentru Turnul Sfatului.

Alte articole:   Paul Anghel (ANPC), șocat de prețul apei într-un supermarket de pe litoral

În pușculiță se aflau aproximativ 20 de lei, au precizat angajații.

A fost surprins și un al doilea furt, surprins tot săptămâna aceasta. O altă doamnă, în timp ce comanda ei este pregătită, pur și simplu fură o caserolă cu prăjituri. Mai mult, când îi vine comanda ea stă la masă, savurează în liniște prăjitura, apoi pleacă fără nicio jenă.

Sursa: g4media.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate