VIDEO Cele 2 motociclete SMURD din dotarea ISU Brașov, din nou în acţiune

VIDEO Cele 2 motociclete SMURD din dotarea ISU Brașov, din nou în acţiune

Cele două motociclete SMURD de intervenție urbană sunt din nou operative, anunță ISU Brașov.

Cele 2 motociclete de intervenție urbană, din dotarea ISU Brașov, au fost operaționalizate.

Din 2 aprilie, cele două motociclete SMURD sunt din nou în acțiune pentru intervenţii rapide în sprijinul populaţiei din zonă.

Motocicletele SMURD sunt dotate cu echipamente medicale, astfel încât să se poată acorda primul ajutor imediat unei persoane și să-i salveze chiar viața până la sosirea ambulanțelor SMURD.

Operaționalizarea acestora aduce un plus de eficiență în ceea ce privește timpii de răspuns la cazurile medicale din zonele aglomerate și cele greu accesibile pentru ambulanțe.

Cele două motociclete de intervenție urbană ne ajută să scurtăm timpul de răspuns la intervențiile din zonele aglomerate și cele greu accesibile pentru ambulanțe.

Operaționalizarea acestora aduce un plus de eficiență în ceea ce primește timpii de răspuns la cazurile medicale din astfel de zone, situații în care fiecare secundă este importantă în salvarea de vieți, și constituie un mare avantaj în procesul de îmbunătățire a calității serviciilor pe care le oferim comunității.  Le dorim colegilor care încadrează motocicletele SMURD, misiuni cât mai uşoare!”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Alte articole:   Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! „Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin!”

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!