VIDEO Braşoveanca Rebeca Neacşu, învingătoare pentru a treia oară la Roma

VIDEO Braşoveanca Rebeca Neacşu, învingătoare pentru a treia oară la Roma

Fetiţa cu voce de înger, braşoveanca Rebeca Maria Neacşu, în vârstă de doar 8 ani, eleva profesorului George Dumitraşcu, a reuşit să impresioneze din nou publicul italian în cadrul concursului „Ti Lascio Una Canzone“, transmis în fiecare sâmbătă de televiziunea RAI1.

Rebeca Maria Neacşu şi italianul Ludovico Creti au ieşit învingători pentru a treia oară în cadrul concursului televizat, desfăşurat la Roma.

Nu mai există niciun dubiu că cei doi interpreţi au cucerit publicul italian, dar şi pe cel român cu vocile lor excepţionale. Două voci, doi copii şi două ţări s-au unit pentru a face spectacol. Rebeca şi Ludovico demonstrează că muzica ne poate uni şi ne poate face mai buni.

Rebeca şi Ludovico au câştigat  serata a VI-a din 22 octombrie cu piesa „Con Te Partiro“, serata a VIII din 5 noiembrie, cu piesa  „Il Canto della Terra“ şi recent au câştigat şi serata a IX-a din 12 noiembrie 2011, cu piesa „Il Mare Calmo  della Sera“. Cei doi au fost singurii copiii din această etapă de concurs, dar au demonstrat că au voci puternice şi că merită să meargă mai departe.

CITEŞTE ŞI:

Rebeca Neacşu a cucerit inimile italienilor

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JTBwCm5Owgc&version=3&hl=ro_RO]

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate