VIDEO Braşoveanca Beatrice Vlădan a strălucit pe scena „Vocea României“

VIDEO Braşoveanca Beatrice Vlădan a strălucit pe scena „Vocea României“
Beatrice Vladan, Foto: vocearomaniei.ro

Beatrice Vladan, Foto: vocearomaniei.ro

Talentata braşoveancă în vârstă de 21 de ani a reuşit să facă o impresie bună în cadrul duelului de aseară, la care a fost supusă alături de concurentul Daniel Dragomir.

Cei doi au cântat piesa „It takes two“, iar interpretarea lor a fost una excepţională. Din păcate însă pentru Beatrice, cel care a fost ales să meargă mai departe în concursul de talente a fost Daniel. La aflarea veştii, Beatrice a izbucnit în lacrimi, dar cu siguranţă nu se va opri aici şi îşi va duce la îndeplinire visul de a avea o carieră muzicală strălucită.

Beatrice a fost îndrumată de braşoveanul Horia Brenciu, după ce l-a uimit pe acesta interpretând la audiţii piesa „Out of love“ a Anastasiei.

Alte articole:   Geoană: Intrarea Ucrainei, Moldovei și Georgiei în UE şi NATO este calea ca România să „evadeze” de la „periferia Europei”

Tânăra  a absolvit Colegiul Naţional Unirea şi s-a îndreptat spre o carieră muzicală, alegând Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Transivania  Braşov.

ASCULT-O AICI pe Beatrice cântând pentru prima dată pe scena „Vocea României“

În competiţia „Vocea României“ a mai rămas un singur braşovean, Cătălin Dobre. Acesta are 20 de ani, este coordonat de Smiley şi a reuşit să treacă de primul duel. Mai multe despre Cătălin CITIŢI AICI

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate