VIDEO Big Little Festival, la Râşnov. Smiley, Alina Eremia şi Mario Fresh la sigurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv familiilor

VIDEO Big Little Festival, la Râşnov. Smiley, Alina Eremia şi Mario Fresh la sigurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv familiilor
Familiile din toată țara sunt aşteptate la Râşnov, la Big Little Festival , sigurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv familiilor.
În perioada 21-23 iunie, la Râşnov, va avea loc festivalul Big Little Festival, sigurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv familiilor, anunţă primăria oraşului.

Big Little Festival este un festival pentru oameni mari și mici, un mod cât mai plăcut pentru ca părinții să petreacă timp de calitate alături de copiii lor.

Festivalul are loc în perioada 21-23 iunie 2024, în inima României, în orașul Râşnov, astfel încât accesul să fie cât mai ușor pentru familiile din toată țara.

Ne vor încânta Smiley, Alina Eremia, Jo, Feli, Andra Gogan, Mario Fresh și mulți alții.

O mulțime de activități îi așteaptă pe participanți, toate gândite să fie făcute în tandem de către părinți și copii: Slime Fest, Nerf Arena, ateliere de gătit și workshop-uri de arts&crafts, concerte și multe altele.

În plus, pentru că Dino Parc Râșnov este partenerul Big Little Festival, fiecare bilet la festivalul nostru vine la pachet cu intrare gratuită și nelimitată, pe toată durata evenimentului, la parcul preferat al dinozaurilor„, transmit organizatorii.

Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

Mai multe detalii găsiţi AICI.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate