VIDEO Bătaie între doi profesori și elevi de clasa a VII-a, la o şcoală din judeţul Bacău

VIDEO Bătaie între doi profesori și elevi de clasa a VII-a, la o şcoală din judeţul Bacău

Doi elevi de clasa a VII-a s-au încăierat cu doi profesori într-o şcoală din judeţul Bacău.

Incident grav într-o şcoală din judeţul Bacău. Doi profesori au intrat într-o altercație cu doi elevi de clasa a VII-a, frate și soră. Și s-a ajuns chiar la îmbrânceli.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă, în cadrul Școlii gimnaziale Burdusaci, unitate ce ține de Liceul Tehnologic Răchitoasa.

Doi profesori s-au implicat într-o altercație fizică cu doi frați de clasa a VII-a, o fată și un băiat, dupa ce minorii au încercat să-i filmeze pe dascăli.

Înregistrările video au surprins momentul în care profesorii au vrut să confiște telefonul unuia dintre elevi, presupusul motiv fiind tentativa lor de a-și înregistra profesorul de geografie, pe care îl acuzau că le adresează injurii și vorbe urâte.

Alte articole:   Bătaie în trafic, la Brașov

Elevii și unul dintre profesori au ajuns pe jos

În imagini se vede cum profesorii încearcă să ia telefonul unuia dintre copii, după ce aceştia ar fi vrut să-i filmeze. În încăierare, elevii şi unul dintre dascăli ajung pe podea, printre bănci.

Elevii au precizat ca au vrut sa aiba dovada comportamentului neadecvat al profesorului, mai ales că reclamațiile lor anterioare la conducerea școlii nu au fost luate în considerare, conform observatornews.ro.

Cand un alt profesor, de matematică, a intervenit pentru a-și susține colegul, situația a degenerat rapid într-o încăierare în plină clasă. Elevii și unul dintre profesori au ajuns pe podea, iar băncile și scaunele au fost împinse în haosul care a urmat.

Alte articole:   SONDAJ Doru Dima la Culisele Zilei cu Sebastian Dan: Newsbv.ro este în topul televiziunilor locale

La unitatea școlara a fost deschisa o anchetă internă iar profesorii implicați cât și elevii vor fi nevoiti sa clarifice circumstanțele exacte ale încăierării in vederea aplicarii regulamentului școlar și a legislației în vigoare.

Am fost informați despre incident de către directorul unității de învățământ, la nivelul școlii s-au demarat deja cercetările, iar de la Inspectoratul Școlar o echipă de inspectori a preluat cazul și va monitoriza toate aspectele. Măsurile vor fi luate după ce se va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și după ce se vor finaliza toate verificările”, a declarat pentru Deșteptarea purtătorul de cuvânt al ISJ Bacău, Roxana Cerghici.

 

Alte articole:   VIDEO Primăria Săcele: Noi reduceri și facilități pentru săceleni la transportul în comun

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!