VIDEO Un autocamion care transporta maşini a luat foc pe DN1, la Ploieşti

VIDEO Un autocamion care transporta maşini a luat foc pe DN1, la Ploieşti

Traficul a fost oprit joi dimineaţă pe DN1, în zona municipiului Ploieşti, după ce o platformă auto a luat foc. Au fost afectate cabina şi patru autoturisme.

Un autocamion care transporta autoturisme a luat foc pe DN1, în zona Metro, a anunţat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Autocamionul cu platformă transporta şase autoturisme, iar incendiul a afectat cabina şi patru dintre maşini, potrivit Agerpres.

Incendiul ar fi pornit de la sistemul de încălzire al autocamionului. Şoferul se afla în timpul programului de odihnă şi a fost anunţat prin staţie de către ceilalţi participanţi la trafic cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la nivelul cabinei. Au fost afectate de flăcări cabina şi patru autoturisme„, a precizat ISU Prahova.

Alte articole:   Cursă a polițiștilor brașoveni după un tânăr care avea droguri la el

Şoferul a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD. El nu a fost rănit, dar a făcut atac de panică.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, traficul a fost reluat după o perioadă de restricţii pe sensul de mers Bucureşti – Braşov.

Foto: captura video

Video: facebook.com – Alin Coţoban şi Sergiu Mihai

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate