VIDEO Atac la libertatea presei, comis de primarul Brașovului!

VIDEO Atac la libertatea presei, comis de primarul Brașovului!

Primarul Allen Coliban a transformat Primăria Brașov și Consiliul local în maidanul USR, dar și în loc de execuție publică și de răzbunări personale, împotriva celor care nu-i cântă în strună, îl critică sau împărtășesc alte păreri.

După jignirile adresate consilierilor  (amănunte AICI!)și partea ținută în mod cinic unui subaltern calomniator (amănunte AICI!), primarul și-a desăvârșit prestația din ultima ședință ordinară a Consiliului Local printr-un atac la adresa presei.

Nu este pentru prima dată când primarul Coliban recurge la asemenea practici de hărțuire și intimidare în ședințele publice, apelând în mod abuziv la Poliția Locală din subordine, deși dânsul are statutul de invitat în adunările de Consiliu.

Încă de la începutul mandatului, domnul Coliban a manifestat o preocupare absurdă și obsesivă în a bloca activitatea ziariștilor în Consiliul local, încercând de mai multe ori să-i evacueze din sală și să-i oprească în a-și exercita profesia, îngrădindu-le astfel dreptul la muncă.

La fel s-a întâmplat și de această dată, dintr-un motiv incredibil – caz unic în România! Ce legătură are GDPR-ul cu fotografiile cu primarul, imortalizate cu telefonul de un jurnalist? Niciuna, evident! Intervenția reprezentanților PNL Brașov (viceprimarul Sebastian Rusu, președintele de ședință Cătălin Anton, consilierul Ciprian Chiricheș) și a consilierei locale PSD, Alexandra Crivineanu, a întrerupt abuzul comis de primarul pentru care „cine nu e cu mine, e împotriva mea” nu mai este dicton, ci un veritabil „modus vivendi”.

Apărător fidel al libertății presei și partener deschis la dialog mereu, Partidul Național Liberal Brașov condamnă vehement metodele antidemocratice și neconstituționale pe care primarul Brașovului le utilizează constant și abuziv”, se arată într-un comunicat de presă l PNL Brașov.

Alte articole:   Elevii și studenții pot depune cereri pentru a primi 200 de euro pentru achiziționarea de calculatoare

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!