VIDEO Aparatură modernă pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

VIDEO Aparatură modernă pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov

Este vorba de o suma de peste 10 milioane de lei, valoare totala, prin care se vor achizitiona mai mult de 160 de echipamente, de 58 de tipuri diferite, pentru a fi dotate 12 cabinete de la Ambulatoriul integrat al Spitalului clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Semnarea contractului de finantare a avut loc la sediul Consiliul Judetean Brasov, in cadrul unei conferinte de presa, in prezenta premierului Ludovic Orban, care si-a declarat neechivoc sprijinul pentru toate initiativele prin care se atrag fonduri europene destinate dezvoltarii comunitatilor locale si cresterii calitatii vietii cetatenilor.

Presedintele CJ Brasov, Adrian Vestea, si directorul general ADR Centru, Simion Cretu, in prezenta managerului celei mai mari unitati medicale din judetul Brasov, dr. Calin Cobelschi, alaturi de oficialitati brasovene si reprezentanti ai unitatilor medicale din oras, au vorbit despre proiectul ”Dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov”, prin care se vor investi fonduri nerambursabile in suma de peste 2,25 milioane euro alocate in cadrul Programului Operational Regional REGIO 2014-2020 – Axa Prioritara 8, pe prioritatea destinata modernizarii ambulatoriilor de spitale.

Alte articole:   Ambasadorul Canadei în România, întâlnire cu prefectul și președintele Consiliului Județean Brașov

Acest proiect isi propune sa asigure conditii optime pentru dezvoltarea serviciilor oferite de ambulatoriul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Brasov. Acest obiectiv va fi atins prin achizitia a 163 de echipamente si aparatura medicala, de 58 tipuri diferite. Valoarea totala a cererii de finantare este de 10,699,095.67 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile alocate de MLPDA este de 10.485.113,75 lei, aproximativ: 2.253.000 euro, reprezentand 98% din cheltuielile eligibile ale proiectului. Durata estimata de implementare este mai mica de un an si jumatate, pana la sfarsitul lunii februarie 2021. Fondurile nerambursabile sunt alocate din bugetul Regiunii Centru prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale, Operatiunea: A – Ambulatorii.

Alte articole:   Ambasadorul Canadei în România, întâlnire cu prefectul și președintele Consiliului Județean Brașov
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate