VIDEO Ambalaje cu iz de toaletă la un magazin alimentar din Braşov

VIDEO Ambalaje cu iz de toaletă la un magazin alimentar din Braşov

Zilele trecute, comisarii ANPC au găsit, într-un magazin alimentar din Braşov, ambajale pentru produse alimentare, ținute în toaletă.

La finalul săptămânii  trecute, comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au fost în vizită de lucru şi în Brașov.

Printre alte locaţii, inspectorii au verificat magazinul alimentar Berezka, situat pe Calea București. Magazinul se ocupă cu comercializarea de produse specifice moldovenilor, ucrainenilor, caucazienilor, lituanienilor, polonezilor, bulgarilor, armenilor și rușilor.

În urma vizitei făcute la magazin au fost decoperite ambalaje pentru produse alimentare, ținute în toaletă chiar lângă vasul WC.

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a descoperit neregulile și a postat pe Facebook imagini din toaleta magazinului alimentar alături de un mesaj.

Alte articole:   Festivalul de animație japoneză Izanagi, pentru prima dată în Brașov, în acest weekend

Pe afară vopsit gardul…”, „Ambalaje cu iz de toaletă! BEREZKA Brașov”, a scris șeful ANPC.

În clip se aude cum reprezentanta magazinului  încearcă să se scuze spunând că sunt pungi sigilate, dar președintele ANPC a întrebat-o dacă și acasă ține caserolele copiilor la toaletă, dar răspunsul a fost, evident, „Nu”..

Şeful Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu nu menționează ce măsuri au fost luate în acest caz.

Postarea şefului ANPC poate fi vizualizată AICI.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate