VIDEO Adrian Veștea s-a întors la școală! La Prima Școală Românească! Muzeul a primit aproape 150.000 de lei de la Consiliul Județean!

VIDEO Adrian Veștea s-a întors la școală! La Prima Școală Românească! Muzeul a primit aproape 150.000 de lei de la Consiliul Județean!

Două proiecte importante finalizate la Muzeul Prima Școală Românească. Totul cu ajutorul Consiliului Județean Brașov. Este vorba despre investiții de aproape 150.000 de lei făcute de CJ Brașov la unul dintre simbolurile Brașovului. Cele două proiecte implementate cu fonduri de la Consiliul Județean Brașov sunt:

  • „Finalizarea activităților de protejare și valorificare a patrimoniului cultural material din cadrul colecției de carte veche a Liceului Andrei Șaguna” – proiect implementat de Fundaţia Prima Şcoală Românească şi finanţat cu 50.000 de lei în cadrul programului de finanţare nerambursabilă din bugetul judeţean a proiectelor culturale realizate de beneficiari de drept privat;
  • „Continuarea activităţilor de amenajare şi modernizare pentru protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural material din cadrul colecţiilor muzeului” – proiect implementat de Muzeul Bisericii Sf. Nicolae din Şcheii Braşovului – Prima Şcoală Românească şi pentru care CJ Braşov a alocat o finanţare nerambursabilă de 90.000 de lei, în cadrul programului privind susţinerea financiară a unităţilor de cult.
Alte articole:   Expoziție fotografică și Jam Session Acustic, pe 27 iulie, în Piața Brassai din Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate