Victor Ponta îl provoacă pe procurorul Portocală: „Am fost crescut la Gara de Nord, dacă vrea vine și el la Ploiești, ne batem la el pe stradă”

Victor Ponta îl provoacă pe procurorul Portocală: „Am fost crescut la Gara de Nord, dacă vrea vine și el la Ploiești, ne batem la el pe stradă”

Victor Ponta a trecut la amenințări golănești după ce procurorul zis Portocală l-a avertizat că îl va aduce în fața instanței pentru că l-a făcut infractor.

Fostul premier l-a provocat pe Mircea Negulescu și i-a transmis că îl așteaptă la „o bătaie în stradă, în Ploiești, că ești interlop”. Potrivit lui Victor Ponta, Mircea Negulescu i-ar fi trimis un mesaj în care l-a amenințat cu instanța. Scandalul între cei doi a pornit după ce Victor Ponta l-a acuzat pe procuror că l-a hărțuit în justiție timp de nouă ani pe cumnatul său, Cristian Herțanu, recent decedat. Acesta fusese anchetat de DNA într-un dosar penal, legat de o serie de contracte de la CJ Prahova.

REPLICA DURĂ A LUI PONTA LA ADRESA FOSTULUI PROCUROR VEDETĂ AL DNA

Mi-a trimis Portocală mesaj: «Domnule Ponta, te voi acționa în judecată, eu nu sunt infractor și nici nemernic». Ba da, ești un infractor și un nemernic și abia aștept să te văd în fața instanței. Vreau să se termine treaba asta cu tine în pușcărie. Acest infractor, dacă nu a pățit nimic, prinde tupeu. Uite, mă amenință.

Abia aștept să ne vedem în instanță. Bine, dacă vrea, ne vedem și la el, la Ploiești, că el e interlop. Eu am fost crescut la Gara de Nord, dar pe mine m-au învățat părinții, am umblat prin lume, dar, dacă vrea vine și el la Ploiești, ne batem la el în stradă.

sursă: declarația fostului premier, Victor Ponta

ACUZAȚIILE LUI PONTA LA ADRESA PROCURORILOR DNA

Cumnatul meu a fost un om discret, nu a făcut politică. El a fost adus în fața publicului de Onea și Portocală, care l-au arestat în 2015, ca să îmi dau eu demisia. (…) A fost o victimă.

 

sursă: declarația fostului premier, Victor Ponta

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate